Nůž Dellinger kuchařský Kiritsuke na pečivo 210 mm Volcano [6340583]
Kuchyňský nůž v japonském stylu, odolná čepel z damaškové oceli, rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí, ergonomické provedení pro pohodlné držení, vzor Volcano.
Nůž Volcano Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení pečiva (rohlíků, chleba, bábovky) a jiných potravin, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké. Díky vroubkovanému ostří během krájení téměř nedrobíte. Navíc s nožem rozříznete klidně i velký meloun nebo ananas.
Hlavní přednosti
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti
- Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli
- Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
- Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
- Krásný japonský design
Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
Jak se o nůž starat
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
- S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
- Značka: Dellinger
- Série: Volcano
- Model: Kiritsuke
- Určení: nůž
- Typ nože: na pečivo
- Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella
- Barva: černá, červená
- Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10
- Materiál rukojeti: G-10
- Hmotnost: 260 g
- Délka ostří: 210 mm
- Délka rukojeti: 110 mm
- Celková délka: 345 mm
Obsah balení
- 1x kuchyňský nůž
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Barevné provedení: | černá/červená |
Délka čepele: | 21 cm |
Flag - Novinka: | Všechny |
Hmotnost: | 0.26200 kg |
Materiál: | damašková ocel |
Pouzdro / Stojan: | Ne / Ne |
Rozdělení: | Kuchyňské nože |
Určení: | profesionální/komerční |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.